Dřevěné luxusní šachy ocení i profesionální hráči

Šachy jsou královskou hrou, kterou si můžete zahrát i na počítači. Přesto mají daleko větší kouzlo, když je hrajete s reálnými figurkami na šachovnici. A zážitek je o to větší, pokud jde o nějakou luxusní šachovnici s krásně propracovanými figurkami

 

Oblíbené šachy Ambassador De lux original


Zahrajete si s nimi a zároveň se stanou vkusným doplňkem vašeho interiéru. Šachy Ambassador De Lux original mají velikost políčka 52 mm, král má výšku 110 mm. Deska nabídne rozměry 550×550×30 mm. Velikost je tedy tak akorát vyhovující, hmotnost nízká, takže se dají snadno přenášet. Přenášení nahrává i skládací provedení a přehledný organizér pro figurky. Desku složíte, takže funguje jako krabička, každá figurka má přitom své specifické vyhrazené místo. Díky tomu neztratíte přehled, zda vám nějaká figurka nechybí.

 

 

 

To nejlepší dřevo s vypalovaným zdobením


Šachová deska je zhotovená z buku a břízy, figurky jsou vyrobené z habrového a javorového dřeva. Desku i figurky zdobí vypalované zdobení, celek působí velmi elegantně. Řezbáři si dávají opravdu záležet a zaměřují se na každý detail.


Originální šachy Ambassador si navíc zahrály i ve videoklipu české skupiny O5 a Radeček, konkrétně v písni To až jednou. Zahrají si také vedlejší roli v připravovaném filmu. Jde tedy o opravdu parádní kousek, který potěší každého hráče šachů. Nevěříte? Pak ještě dodáme, že v e-shopu Zanapo se jedná o vůbec nejprodávanější šachovou sadu. Jde o zlatou střední cestu s výtečným poměrem ceny a kvality.

Spolupracujeme: Zahradní slunečník